Tegnapi zsákmány így végezte, Liscsim által ihletve...
Gombaleves, kevés, nagyon apróra vágott, dinsztelt hagymán indítva, zöldfűszerekkel (kakukkfű, tárkony), kevés házi kápiakrémmel, viszonylag mérsékelt tejfölös habarással. Só, bors, lehelet fokhagymapor, kiskéshegynyi mustár, mindössze 1 karika füstölt kolbász. Zöldségek: 1 ici-pici sárgarépa, vékonyra karikázva, minimális zellergumó, még kevesebb karalábé. Végül némi csipetke. (Mondjuk a Kecske messze volt

)
Hagyjuk a gombákat érvényesülni jeligére!
Gombák:
Petrezselyem gomba nagyrészt, sárga gerebenek, egy szem róka, egy szem ízletes, egy db nagyon fiatalka pikkelyes pöfi és némi csalásként, kevés idei vargánya száritmány.
Mennyei lett. A petrezselyem gombának nincs nagy ízvilága, viszont remek állagokat hoz a levesbe.