Gondolkodom vákuumozó vételén. Ha túlzottan nem off, megkérdezném azokat, akiknek van:
- A meglévő jó-e szerintük, vagy valamit hiányolnak-e belőle (az NP által írt lifehack félig-meddig belefér, de ha nem sokkal drágábban lehet olyat kapni, ami manuálisabb, akkor inkább azt választanám),
- Van-e esetleg olyan típus, amit mai fejjel inkább megvennének (ha nincs, és bevált, mi a jelenlegi?),
- A különféle gyártók fóliái mennyire keresztkompatibilisek a készülékekkel? Vagy ha egy készülékhez csak drága fólia való, felejtsem-e el az olcsó használatát? (Persze, ha a végeredmény jóval jobb, a drágával, nem fogom sajnálni rá.)
Épp most készítettem egy jó adag tejszínes, vargányás tésztát 5 mm-esre szelt vargányákból, és nagyon bejön ez a tartósítási mód, pedig ezt még csak simán, sátorfóliából hegesztett tasakban tettem el. Igaz, nem sokat állt.