Kedves MW és Popenka!
Egyáltalán nem sértődtem meg, pláne nem bántottál meg.

Csupán a magam stílusában jeleztem azt, hogy mindnyájan tudjuk, hogy az oldal elavult. Nagyon elavult. Roskadozik. Egyik dúc kerül a másik alá, hogy működjön. Ráadásul az évek során sok minden, többek keze által történt vele. Az adatbázis struktúra pl. totális őskáosz! Egy horror kb. Csak a régi, "régi" oldal rendbetétele elvitte fél napomat anno. (Bár nem tudom minek ragaszkodunk hozzá, de hja az érzelmek!

)
Pusztán arra igyekeztem rávilágítani, hogy az egész gazdasági totálkár. Egyáltalán nem éri meg a munkát a foltozgatása, miközben kisebb kompromisszumokkal simán együtt tudunk vele élni egyelőre. Mégis évről, évre bedobja a témát valaki. Többször megbeszéltük, engedjük ezt el.
A jó hír az, hogy sikerült migrálnom a teljes fórumot és annak TELJES TARTALMÁT egy korszerű fórum motorba. Az új oldal hamarosan üzemelni fog. Inkább erre koncentráljunk majd és igen, jól jönne a segítség is alkalomadtán... Az ég szerelmére bírjátok már ki egy kicsit.

Én is a napi dolgaim mellett csinálom éjszakánként amikor ráérek. Igazából úgy látom, hogy az IT-seken kívül, (bocs) ez a jelenlegi kép izé dolog, már senkit nem nagyon zavar. Mindenki megtanult vele együtt élni.
A jövőbeni működéshez pedig, úgyanúgy figyelni kell a képfeltöltéseknél, mert, ha átméretezzük, ha korlátokat szabunk, egyik sem lesz tökéletes megoldás. De ezt majd együtt kialakítjuk. És igen SZVSZ kerülni kell majd a jövőben a LUTRA albumosodást is. Hiszem, hogy ezt is közösen meg tudjuk oldani.
Addig is egy teljesen laikus, mondhatni parasztos megoldás az átlag felhasználók számára is. Szinte mindenki a fb-ra rakja fel a fotói nagy részét. A fb jelenleg teljesen jól optimalizálja a képeket, nyilván szintén költséghatékonysági okok miatt.
Szóval nem túl elegáns, de tök jól működik, ha nem a 48 millió megagiga okos kütyűkről képeket szuszakoljuk fel egyből ide százasával, hanem azokat amiket már megetettünk pl. a fészbúkkal. Ehhez nem kell technikai tudás sem és tök jó lesz a végeredmény is.